TAGOK
Krajczár Ferenc - Basszusgitár, ének Krajczár Márió - Dobok, vokál Tóth János - Ritmusgitár Kurucz Ádám - Szólógitár
  ALBUMOK
TÍZ ÉV ECHONALD - 2016 SZÍNVILÁG - 2016 TÜKÖRKÉP - 2015 MÉG LÉLEGZEM - 2014
TÖRTÉNNEK CSODÁK - 2013 EGYEDÜL - 2011 SÖTÉT ANGYAL - 2010 FAGYOS MENNYORSZÁG - 2009
VÁNDOR - 2008
  BIOGRÁFIA
A 2006-ban alakult Echonald zenekar a symphonic-progressive metal műfajt képviseli hazánkban. Ez a műfajbeli fúzió lehetővé teszi, hogy egyéni, színes és változatos produkciót nyújtsanak a koncertjeik alkalmával.
A zenekar 9 kiadvánnyal rendelkezik, de az első sikert a 2014-ben megjelenő Még lélegzem című lemezük hozta, amellyel több sikeres fellépést tudhattak maguk mögött.
Következő évben jelent meg a zenekar Tükörkép nevet viselő 2. nagylemeze. A névadó dal bejárta a világot, több európai lemezbolt polcán is megtalálható volt, a 2015-ös Rock4All válogatás lemeznek köszönhetően. Ezáltal nagyobb lehetőségekhez jutott a zenekar, így egyre több helyen volt lehetőségük fellépni, többek között például a Syma Csarnok nagyszínpadán és a szerencsi Csokoládé Fesztiválon is, melynek évek óta visszatérő vendégei.
A 2016-ban megjelenő Színvilág albumuk áttörést hozott a zenekar életében, hisz ennek hála már egyre szélesebb körben lettek ismertek. Ezen kívül fontos szerepet is szántak neki, ugyanis a lemez teljes bevételét a Pest Megyei Gyermek és Ifjúsági alapítványnak ajánlották fel. Ekkor indult a csapat először önálló turnéra. Ezzel egyidejűleg készítették a 10. születésnapjukon megjelent Tíz év Echonald című lemezüket, ami a MAHASZ lista 9. helyén nyitott. Számos fesztiválon részt vettek, az őszi turnéjuk alkalmával bejárták az országot. Decemberben adtak először akusztikus koncertet, ami hatalmas siker volt.
A srácok tele vannak energiával, az új lemezükön dolgoznak, sok meglepetést és izgalmat tartogatnak a közönségnek.
Tagok: Krajczár Márió dobok, vokál
Kurucz Ádám szólógitár
Tóth János ritmusgitár
Krajczár Ferenc basszusgitár, ének
2017 Echonald.hu - Minden jog fenntartva!   Design: Stephenpictures.com